Kiinteistönvälittäjä, Sp-Koti (Klaukkala)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021

Sp-Koti on aidosti paikallinen kiinteistönvälityspalvelu. Valtakunnallisen ketjun ansiosta Sp-Kodin palvelu kattaa koko maan. Vahva verkostoituminen mahdollistaa aktiivisen yhteydenpidon paikkakunnasta riippumatta. Sp-Koti Oy:n toimipisteet sijaitsevat Säästöpankkien läheisyydessä.


Haemme nyt asiakkaallemme Sp-Kodille Klaukkalan toimipisteeseen

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ

palvelemaan heidän kasvavaa asiakaskuntaansa!


Etsimme suorarekrytoinnissa myyntihenkistä ja reipasta henkilöä. LKV-tutkinto ja alan työkokemus katsotaan eduksi, mutta  eivät ole välttämättömiä työssä menestymisen kannalta. Odotamme vahvaa halua menestyä välittäjänä ja joustavuutta työaikojen suhteen. Mikäli olet luotettava, aktiivinen ja itsenäiseen työhön tottunut, voit olla etsimämme henkilö. Asenne ratkaisee!

Sp-Koti tarjoaa sinulle:

  • Mielenkiintoisen ja haastavan työn
  • Kannustavan palkkiojärjestelmän
  • Mahdollisuuden työskennellä yli aluerajojen
  • Säästöpankin henkilöstöedut
  • Nykyaikaiset työkalut ja järjestelmät
  • Maanlaajuisen ketjun näkyvyyden

Sp-Koti on yksi maan nopeimmin kasvava kiinteistönvälitysketju, liity joukkoon!

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus on neuvoteltavissa, tässä työssä on mahdollisuus kiinteään pohjapalkkaan ja sen lisäksi maksettaviin kannustaviin provisioihin.  

Jos kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta työmahdollisuudesta, laita hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera tulemaan osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=724 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 rekrytoinnissa avustava Alen Consulting Oy:n rekrytointikonsultti Elisa Häkli, p. 044 740 4502.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot