(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä, Sp-Koti (Kirkkonummi)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Sp-Koti on aidosti paikallinen kiinteistönvälityspalvelu. Valtakunnallisen ketjun ansiosta Sp-Kodin palvelu kattaa koko maan. Vahva verkostoituminen mahdollistaa aktiivisen yhteydenpidon paikkakunnasta riippumatta. Sp-Koti Oy:n toimipisteet sijaitsevat Säästöpankkien läheisyydessä.

Etsimme asiakkaallemme Sp-Koti Kirkkonummelle myyntihenkistä

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ

palvelemaan heidän kasvavaa asiakaskuntaansa.

Etsimme suorarekrytointina työtä pelkäämätöntä, ahkeraa sekä ulospäinsuuntautunutta henkilöä. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aikaisempaa alan työkokemusta ja olet jo alan ammattilainen. LKV-tutkinnon katsomme eduksesi. Olet valmis laittamaan itsesi likoon ja haluat päättää palkkasi suuruuden. Mikäli olet reipas, aktiivinen ja innostuva ihminen, mutta ennen kaikkea sinulla on rautainen asenne ja janoat tuloksia, saatat olla etsimämme henkilö.

Sp-Koti tarjoaa sinulle:

  • Kannustavan palkkiojärjestelmän
  • Nykyaikaiset työkalut ja järjestelmät
  • Maanlaajuisen ketjun näkyvyyden
  • Säästöpankin henkilökuntaedut

Sp-Koti on yksi maan nopeimmin kasvava kiinteistönvälitysketju, liity joukkoon!

Jos kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta mahdollisuudesta, lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera alla olevan linkin kautta! 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=697 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 rekrytoinnissa avustava seniorikonsultti Elisa Häkli, p. 044 740 4502.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi