(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä REKRYTOINTI
Sp-Koti Oulu / Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Sp-Koti on aidosti paikallinen kiinteistönvälityspalvelu. Valtakunnallisen ketjun ansiosta Sp-Kodin palvelu kattaa koko maan. Vahva verkostoituminen mahdollistaa aktiivisen yhteydenpidon paikkakunnasta riippumatta. Sp-Kodin toimipisteet sijaitsevat pääasiassa Säästöpankkien läheisyydessä.

Etsimme asiakkaallemme Sp-Kodille Oulun toimipisteeseen myyntihenkistä

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ 

palvelemaan asiakkaamme kasvavaa asiakaskuntaa!

Etsimme työtä pelkäämätöntä, ahkeraa sekä ulospäinsuuntautunutta ja mahdollisesti myös alan kokemusta omaavaa henkilöä, jolla mahdollisesti on myös jo olemassa oleva LKV-tutkinto.

Olet valmis laittamaan itsesi likoon ja haluat päättää itse palkkasi suuruuden. Mikäli olet reipas, aktiivinen ja innostuva ihminen, mutta ennen kaikkea sinulla on rautainen asenne ja janoat tuloksia, saatat olla etsimämme henkilö. 

Sp-Koti tarjoaa sinulle:

  • Kannustavan palkkiojärjestelmän
  • Nykyaikaiset työkalut ja järjestelmät
  • Maanlaajuisen ketjun näkyvyyden 
  • Säästöpankin henkilökuntaetuisuuksia

Sp-Koti on yksi maan nopeimmin kasvava kiinteistönvälitysketju, liity joukkoon!

Jos kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta uramahdollisuudesta, laita hakemuksesi tulemaan ansioluettelon ja palkkatoiveen kera.

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-16 rekrytoinnissa avustavat Alen Consulting Oy:n rekrytointikonsultit Nina Koskinen, p. 050 555 0392 ja Elisa Häkli, p. 044 740 4502.