(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä REKRYTOINTI
Sp-Koti Lahti / Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Sp-Koti on aidosti paikallinen kiinteistönvälityspalvelu. Valtakunnallisen ketjun ansiosta Sp-Kodin palvelu kattaa koko maan. Vahva verkostoituminen mahdollistaa aktiivisen yhteydenpidon paikkakunnasta riippumatta. Sp-Koti Oy:n toimipisteet sijaitsevat Säästöpankkien läheisyydessä.

Etsimme asiakkaallemme Sp-Koti Lahteen myyntihenkistä ja kunnianhimoista

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ 

palvelemaan asiakkaamme kasvavaa asiakaskuntaa!

Etsimme työtä pelkäämätöntä, ahkeraa sekä ulospäinsuuntautunutta ja vankan tuntemuksen alalta omaavaa henkilöä. Olet valmis laittamaan itsesi likoon ja haluat päättää itse palkkasi suuruuden. Mikäli olet reipas, aktiivinen ja innostuva ihminen, mutta ennen kaikkea sinulla on rautainen asenne ja janoat tuloksia, saatat olla etsimämme henkilö. LKV-tutkinto ei ole välttämätön, mutta siitä on etua työssä.

Sp-Koti Oy tarjoaa sinulle:

  • Kannustavan palkkiojärjestelmän
  • Nykyaikaiset työkalut ja järjestelmät
  • Maanlaajuisen ketjun näkyvyyden 
  • Säästöpankin henkilökuntaedut

Sp-Koti on yksi maan nopeimmin kasvava kiinteistönvälitysketju, liity joukkoon! Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä, palkkaus sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta mahdollisuudesta, laita hakemuksesi tulemaan ansioluettelon ja palkkatoiveen kera.

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-16 rekrytoinnissa avustavat HR-konsultit Nina Koskinen, p. 050 555 0392 ja Elisa Häkli, p. 044 740 4502.