(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä REKRYTOINTI
Tammerkoti LKV Oy, Habita Tampere / Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Asiakkaamme, Tammerkoti LKV Oy/Habita Tampere on menestyvä kiinteistönvälitysyritys, jolla on innokas ja intohimoinen suhtautuminen myyntiin ja asiakaspalveluun. Etsimme heille nyt tunneälytaitoisia ja määrätietoisia

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ

Kiinteistövälittäjän työ on ihmisten kohtaamista, aitoa kuuntelua ja ymmärryksen luomista siihen millaista ratkaisua asiakas on hakemassa. Se on välittäjän tietotaidon välittämistä asiakkaalle sekä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden huomioon ottamista. Hyvä kiinteistönvälittäjä on ratkaisukeskeinen, empaattinen, pitkäjänteinen, jatkuvasti itseään kehittävä ja ketterä myynnin ammattilainen. Hyväksi välittäjäksi voi myös kasvaa, riittää kun sinulla on vahva motivaatio alalle ja kova tuloksentekonälkä.

Habita Tampere toivottaa Sinut uusi kiinteistönvälittäjä lämpimästi tervetulleeksi tekemään töitä ihmisten unelmaratkaisujen löytämiseksi, mutta myös kulkemaan rinnalla vaikeissa hetkissä. Työssä vaaditaan hyvää paineensietokykyä ja se on ajoittain haastavaa, mutta onnistunut yhteistyö asiakkaan kanssa ja tulos palkitsevat. Työajat ovat monimuotoiset, joten työ sopii hyvin joustavalle hakijalle.

Habita Tampere tarjoaa Sinulle mukavan työporukan, innostavan ja energisen tiiminjohdon, modernit ja toimivat työvälineet sekä kannustavan palkkajärjestelmän.

Edellytämme, että Sinulla on LKV-pätevyys, reipas asenne, tuloksentekokyky ja innostunut ote asioihin!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Nina Koskinen, puh. 050 555 0392.

Tule mukaan Habitan mukavaan joukkoon ja täytä hakemus osoitteessa www.alenconsulting.fi!