(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä REKRYTOINTI
Sp-Koti Rovaniemi/ Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Sp-Koti on aidosti paikallinen kiinteistönvälityspalvelu. Valtakunnallisen ketjun ansiosta Sp-Kodin palvelu kattaa koko maan. Vahva verkostoituminen mahdollistaa aktiivisen yhteydenpidon paikkakunnasta riippumatta. Sp-Koti Oy:n toimipisteet sijaitsevat Säästöpankkien läheisyydessä.

Etsimme asiakkaallemme Sp-Koti Rovaniemelle myyntihenkistä

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ palvelemaan asiakkaamme kasvavaa asiakaskuntaa!

Etsimme työtä pelkäämätöntä, ahkeraa sekä ulospäinsuuntautunutta ja mahdollisesti myös alan kokemusta omaavaa henkilöä. LKV -tutkinto ei ole välttämätön, mutta se on kuitenkin etu työn hoitamisessa.

Olet valmis laittamaan itsesi likoon ja haluat päättää itse palkkasi suuruuden. Mikäli olet reipas, aktiivinen ja innostuva ihminen, mutta ennen kaikkea sinulla on rautainen asenne ja janoat tuloksia, saatat olla etsimämme henkilö.

Sp-Koti tarjoaa sinulle:

  • Kannustavan palkkiojärjestelmän
  • Nykyaikaiset työkalut ja järjestelmät
  • Maanlaajuisen ketjun näkyvyyden

Sp-Koti on yksi maan nopeimmin kasvava kiinteistönvälitysketju, liity joukkoon!

Jos kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta työmahdollisuudesta, laita hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera tulemaan osoitteessa www.alenconsulting.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-16 rekrytoinnissa avustavat hr-konsultit Nina Koskinen, p. 050 555 0392 ja Elisa Häkli, p. 044 740 4502.