(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä - Oulu
Oulun Arvokiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019
Oulun Arvokiinteistöt on tarjonnut kiinteistönvälityspalveluita Pohjois-Suomessa vuodesta 2006 lähtien. Sitoutumaton ketjumme toimii Oulun talousalueella sekä Pudasjärven, Kuusamon ja Rukatunturin alueilla. Olemme lähes 15 vuoden aikana saavuttaneet luotettavan ja arvostetun aseman asiakkaidemme keskuudessa. Meille asiakaslähtöisyys onkin itseisarvo ja tyytyväiset asiakkaat tärkein onnistumisemme mittari. Oletko LKV-pätevyydellä varustettu kiinteistönvälityksen ammattilainen? Innostutko vaihtelevista toimeksiannoista ja loppuunviedyistä kaupoista? Etsimme asiakasyrityksellemme, Oulun Arvokiinteistöille, kolmea kiinteistönvälittäjää Oulun tiimin vahvistukseksi. Työ alkaa syys-lokakuussa 2019 ja työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. 

Toivomme sinulta

Toivoisimme, että olet jo kokenut myynnin ja asuntokaupan ammattilainen ja LKV-pätevyydellä varustettu. Kuuntelemisentaitosi on ensiluokkainen ja teet sen, mitä lupaat. Tiedät jo, että ahkeruus, rehellisyys ja menestymisen nälkä ovat tärkeitä valtteja kiinteistönvälittäjälle. Tässä työssä jokainen pelaakin omilla vahvuuksillaan! Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista, joten elämäntilanteesi tulisi sallia vaihtelevat työajat. Lisäksi tarvitset työssä omaa autoa.

Tarjoamme sinulle

Haluamme tarjota asiakkaillemme Oulun asiantuntevinta ja asiakaslähtöisintä palvelua, ja tarjoammekin sinulle parhaan tuen ja työkalut huippulaatuisen palvelun takaamiseksi. Olemme oululainen välitysliike ja paikallistuntemuksemme on vahvaa. Oulun ja Lapin Arvokiinteistöt toimivat tiiviissä yhteistyössä ja näin olemme puolen Suomen välittäjiä. Palvelemme siis myyviä ja ostavia asiakkaita aina Oulun talousalueelta Tunturi-Lappiin saakka! Pääset työskentelemään monipuolisten toimeksiantojen parissa niin asuntojen myynnin kuin vuokrauksen maailmassa. Tarjoamme alan parhaan palkkausjärjestelmän. Pääset myös työskentelemään tiimiin, jossa vedetään yhtä köyttä ja tehdään töitä pilke silmäkulmassa. Tule menestymään meidän kanssamme!
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi perjantaina 9.8. klo 9-10 ja tiistaina 13.8. klo 13-14. 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 18.8.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi