(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä / Myyntineuvottelija
OP Koti Suur-Savo Oy LKV

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Uudistuva OP Koti Suur-Savo auttaa tekemään asumisen unelmista totta. Tarjoamme asiakkaillemme kiinteistönvälitystä ammattitaidolla ja vahvalla paikallistuntemuksella. OP Koti tuntee Etelä-Savon. Kuulumme Suomen suurimpaan, tunnetuimpaan ja tutkitusti luotetuimpaan kiinteistönvälitysketjuun. Välitämme asuntoja, kiinteistöjä, metsätiloja sekä vuokra-asuntoja. Meillä on töissä 19 kiinteistönvälityksen ammattilaista ja tahdomme kasvaa edelleen.

Haemme kiinteistönvälittäjää/myyntineuvottelijaa Mikkeliin

Monipuolinen ja vaihteleva työnkuvasi on mukaansatempaava yhdistelmä asiakkaiden tapaamisia, kohteisiin tutustumista, esittelyjä, toimistotyötä ja tiivistä yhteydenpitoa asiakkaisiin eri kanavissa.

Työssä menestyminen edellyttää systemaattista ja sinnikästä työskentelyä, hyviä myynti- ja vuorovaikutustaitoja sekä välitysalan tuntemista tai valmiutta välitysalan opiskeluun työn ohessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden menestymiseen sekä itsensä kehittämiseen. Tukenasi on innostava OP Kodin ja Osuuspankin työyhteisö ja koko OP Ryhmän osaaminen ja verkosto. Kannustavan palkkauksen lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut.

Hakemukset toivomme 20.11. mennessä. Lisätietoja tehtävästä saa Maijalta numerosta 040 564 3008.