(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä / Myyntineuvottelija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Haemme Rovaniemelle vakituiseen työsuhteeseen aktiivisia ja ulospäin suuntautuneita

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ / MYYNTINEUVOTTELIJOITA

Palvelet uusia ja olemassa olevia asiakkaita sekä etsit aktiivisesti uusia myytäviä kohteita. Myyntityön lisäksi toimit asiakkaidesi luotettuna yhteyshenkilönä.

Menestyksen avaimet. Ymmärrät asiakkaiden erityistarpeet, haluat palvella heitä henkilökohtaisesti ja olet valmis kääntämään heidän puolestaan isommatkin kivet. Olet valmis palvelemaan asiakkaita laadukkaalla otteella ja osaamisella. Työ edellyttää joustavuutta työaikojen suhteen, oma-aloitteisuutta sekä halua menestyä osana tiimiä. Eduksesi on LKV-tutkinto ja valmis kokemus alalta tai asiakashankinnasta. Voit olla myös alalle pyrkivä tulevaisuuden lupaus ja haluammekin tarjota mahdollisuuden kehittyä huippumyyjäksi - tärkeintä on tahtotila toimia menestyvänä kiinteistönvälittäjänä.

Monta hyvää syytä hakea. Vahvan brändin, innostavan ja uudistuvan työympäristön lisäksi saat ammattitaitoisen tiimin tuen. Olemme finanssialan houkuttelevin työnantaja ja meillä toteutuu kasvavan toimialueen menestysmahdollisuudet Suomen luotetuimpien välittäjien joukossa sekä laajan asiakaskunnan parissa. Tarjoamme OP Ryhmän tuntuvat edut, kilpailukykyisen tulokseen perustuvan palkkauksen ja autoedun.

Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi menestymään kanssamme! Jos tunnistit itsesi, kerro itsestäsi ja osaamisestasi vapaamuotoisella hakemuksella osoitteessa www.op-careers.fi. Hakuaikaa 15.2.2019 asti. Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, myyntijohtaja Aulis Tervonen p. 040 759 8445 kertoo mielellään lisää.

OP:n toiminnan yhtenä osa-alueena ovat kehittyvät Asumisen palvelut, jonka ytimessä on Pohjolan OP-Kiinteistökeskus Oy. Pohjolan OP-Kiinteistökeskus Oy toimii 10 välityksen ammattilaisen voimin Lapin alueella.