(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä / myyntineuvottelija, Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV
Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019
Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV:n välittäjät ovat välittäneet ammattitaidolla tuhansia koteja Joensuun alueella. Vankka asiantuntemus, ihmisistä välittäminen ja mutkaton palvelu ovat tulleet tutuiksi monille tyytyväisille asiakkaille.

Haemme asiakkaallemme Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV:lle KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ / MYYNTINEUVOTTELIJAA Joensuuhun.

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden välitystoimeksiannot alusta loppuun. Teet arviokäyntejä, järjestät näyttötilaisuuksia, esittelet kohteita potentiaalisille ostajille ja käyt tarvittavat neuvottelut osapuolien kesken. Hoidat myös kauppaan liittyvät asiakirjat.

Kiinteistönvälittäjänä/myyntineuvottelijana autat asiakkaita käsittelemään monelle elämän suurinta omaisuuserää luottamuksella ja asiantuntevasti. Työ on vastuullista ja itsenäistä ihmisten kanssa toimimista, jossa onnistumiset palkitsevat niin asiakasta kuin välittäjää. Sinun ei tarvitse aloittaa tyhjästä, sillä pääset heti myymään jo myynnissä olevia kohteitamme.

Odotamme sinulta:

• Näyttöjä tuloksellisesta, faktoihin perustuvasta myyntityöstä
• Luottamuksellista, rehellistä ja asiakasta kunnioittavaa otetta työhön
• Vahvoja asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä neuvottelutaitoja
• Oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön, ongelmanratkaisutaitoja sekä valmiuksia itsesi haastamiseen
• Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta (tarvittaessa tarjoamme työsuhdeauton)

Eduksesi katsomme tehtävää tukevan kokemuksen kiinteistönvälityksestä tai pankki- ja rahoitusalalta sekä kiinteistöalan ja siihen liittyvän lainsäädännön ja verotuksen tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle:

• 100 valmista kohdetta ja pitkiä asiakassuhteita aloituksen tueksi
• Monipuolisia kohteita myytäväksi - osakehuoneistoja, kiinteistöjä, mökkejä, tontteja
• Pysyvyyttä, sitoutuneisuutta ja työntekijästä välittämistä – pääset osaksi perinteistä ja pitkään alalla ollutta, hyvämaineista yritystä
• Kilpailukykyisen palkkauksen (ks. alla tarkemmin)
• Mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen - mm. suorittamalla kiinteistönvälitys - liiketoiminnan ammattitutkinto (KiAT), kouluttautumalla laillistetuksi kiinteistönvälittäjäksi (LKV) tai ylemmäksi kiinteistönvälittäjäksi (YKV)
• Joustavat työajat – työ on aikataulullisesti vaihtelevaa, mutta meillä ei ole päivystysvelvoitetta, kunhan työt hoituvat ja tulosta syntyy


Tehtävän palkkaus muodostuu kiinteästä pohjapalkasta, jonka päälle maksetaan provisioon perustuva palkkio sekä kilometrikorvaukset. Palkkiojärjestelmämme kannustaa sinua myymään sekä itse hankkimia että toisen välittäjän hankkimia kohteita. Voit myös kerätä hyvänä kuukautena kauppaa ilman pelkoa leikkureista, sillä meillä niitä ei ole. Peruskuukausipalkka keskivertokuukaudessa on n. 3500€, johon lisätään vielä kilometrit.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Rekrytoinnista vastaa Go On Joensuu, mutta työsuhde solmitaan suoraan asiakkaamme kanssa. Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-asiantuntija Satu Pirhonen, p. 050 475 9000 (ma-to klo 8-16), satu.pirhonen@go-on.fi