(Poistunut julkaisusta)

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ / MYYNTIEDUSTAJA
Helsingin Habita Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Haemme nyt joukkoomme useampaa

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ/MYYNTIEDUSTAJAA

uuteen, marraskuussa avautuvaan toimistojemme lippulaivaan, Helsingin Habitaan.

Jos kiinteistönvälitys on jo vahvuutesi tai vasta unelmasi ja olet myyntihenkinen tiimipeluri, saatat olla uusi työkaverimme. Meillä pääset vaikuttamaan palkkaasi ja työaikoihin. Lisäksi pidämme huolen ammattitaitosi jatkuvasta kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle alan parhaat työkalut sekä kokeneen tiimin tuen. Meillä uskotaan jatkuvaan oppimiseen, joka tuo kipinän onnistua aina vain paremmin! Alalla ainutlaatuinen Habita Training -koulutusohjelma takaa, että työntekijämme vasta-alkajista esimiehiin pääsevät vahvistamaan osaamistaan säännöllisesti.

Meiltä saat kannustavan palkkamallin ja selkeän yhteisen tavan toimia. Muita plussia ovat suorastaan timanttinen asiakashallintajärjestelmä, joka toimii älykkäänä renkinäsi kaikkina kaupanteon hetkinä. Ja koska palautuminen on jokaiselle habitalaiselle tärkeää, tuemme sinua liikuntaharrastuksissasi. Myös terveydenhuolto on kattavaa.

Jos kaikki tämä tuntuu omalta, lähetä hakemuksesi Juha Hyytiäinen 27.11.2018. mennessä osoitteeseen juha.hyytiainen@habita.com, soita numeroon 050-420 0008 tai täytä lomake osoitteessa www.habita.com/ura-habitassa.