Kiinteistönvälittäjä (LKV) / Myyntineuvottelija
OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

OP Koti Itä-Suomi palvelee asiakkaitaan itäisen Suomen alueella. Meillä on toimistot Joensuussa, Nurmeksessa, Mikkelissä, Savonlinnassa, Kangasniemellä, Pieksämäellä, Varkaudessa, Kuopiossa, Iisalmessa.
 
Haemme nyt kasvumme johdosta kahta Kiinteistönvälittäjää (LKV) / Myyntineuvottelijaa vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan joukkoamme Joensuun alueelle. Joensuussa toimimme uusissa liiketiloissa kävelykadun varrella, Osuuspankin rakennuksessa.

 

Kiinteistönvälittäjä (LKV) / Myyntineuvottelija, OP Koti Itä-Suomi 

 

Tässä tehtävässä mahdollistat asiakkaidemme unelmia. Tyypillisenä työpäivänäsi saatat soittaa potentiaalisille asiakkaille ja tehdä kohdehankintaa, pitää näyttöjä ja käydä kartoittamassa uusia kohteita. Lisäksi teet myyntiin liittyvää suunnittelua ja toimenpiteitä, edistät välitykseen liittyviä hallinnollisia taustatöitä ja vastaat asiakkaiden kysymyksiin. Teemme tiivistä yhteistyötä myös osuuspankkien kanssa, joten keskustelet työssäsi myös finanssialan asiantuntijoiden kanssa. Päätät itse, milloin työskentelet ja milloin olet vapaalla; asiakkaiden kohtaamiset toki painottuvat yleensä iltoihin ja viikonloppuihin.
 
Oletko hakemamme osaaja

Olet hakemamme osaaja, mikäli sinulta löytyy sekä yrittäjä- että palveluhenkisyyttä, ja olet kuin kotonasi myyntityön parissa. Arvostamme kokemusta kiinteistönvälittäjänä toimimisesta sekä LKV-tutkintoa. Ennen kaikkea haluamme joukkoomme oppimishaluisen, innokkaan ja positiivisuutta pursuavan tekijän, joka nauttii tuloksen tekemisestä, ihmisten kohtaamisesta ja itsenäisestä oman työn suunnittelusta.
 
Tunnistat itsesi rehelliseksi ja suoraselkäiseksi työntekijäksi, sekä joukkuepelaajaksi, joka pitää yllä hyvää ilmapiiriä ja tsemppiä koko tiimin kesken. Omat laajat verkostot sekä niiden hyödyntämisen taito ja halu ovat suuria menestymisen avaimia tästä työssä. Some työvälineenä ei ole sinulle ihan vieras käsite ja haluat kehittää osaamistasi myös tällä saralla.
 
Tarjoamme sinulle 

Pääset työskentelemään uuteen, Suomen suurimpaan OP Kotiin, jossa sinua odottaa 60 ammattitaitoista kollegaa. Meillä jokainen työntekijä on tärkeä ja haluammekin kuulla millaisia ideoita sinulla olisi kehittää toimintaamme. Kanssamme myös sinä pääset kehittymään ja kehittymisen varmistamiseksi tulet saamaan laadukasta koulutusta ja valmennusta urasi aikana. Luonnollisesti käytössäsi on OP Ryhmän erinomaiset henkilöstöedut mm. pankki- ja vakuutuspalveluissa sekä työhyvinvoinnissa.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi. 


Lisätiedot ja hakuohjeet 

Hae tehtävää su 30.1.2022 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi op-careers.fi -sivuston kautta. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Minna Kuuvuori. Minnan tavoitat numerosta 050 426 3934. Aloitamme sopivien henkilöiden kanssa haastattelut jo hakuajalla, joten laitathan oman hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548255
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu