Kiinteistönvälittäjä LKV / Myyntineuvottelija
OP Koti Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2021

Haluatko tehdä myyntityötä modernilla otteella, digivälineitä ja somea maksimaalisesti hyödyntäen? Haaveiletko yrittäjämäisestä työstä, jossa saat vapauden määritellä omat työaikasi ja ansiotasosi, kuitenkin turvallisesti työsuhteessa Suomen luotetuimpaan välitysalan työnantajaan? Työskentelisitkö mielelläsi Tapiolassa, ympärilläsi Espoon parhaat mahdollisuudet tehdä välitystyötä Suomen suurimman Osuuspankin tiloissa hyvien kulkuyhteyksien varrella? 
 
Kasvumme jatkuu ja etsimme OP Koti Helsinkiin Tapiolaan joukkojamme vahvistamaan kiinteistönvälittäjiä (LKV) / myyntineuvottelijoita kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

 
Kiinteistönvälittäjä (LKV) / Myyntineuvottelija Espooseen
 

Monipuoliset työpäiväsi koostuvat asiakkaiden kohtaamisesta, kohteisiin tutustumisesta, esittelyistä ja yhteydenpidosta asiakkaisiin eri kanavien välityksellä sekä aktiivisesta ja monipuolisesta myyntityöstä toimeksiannon eri vaiheissa. Työ on mukaansatempaava yhdistelmä toimistotyötä sekä liikkumista kohteisiin ja asiakkaiden luokse.
  
Tämän me lupaamme sinulle
Ensinnäkin jos arvostat maineikasta, rehtiä ja tutkitusti alan luotettavinta työnantajaa, OP Koti Helsinki tarjoaa vakaan paikan tehdä työtä ja olla osa mittavaa verkostoa. Meillä johtamisesta ja kaikista henkilöstöasioista huolehditaan ammattimaisesti ja suunnitelmallisesti. Meillä on myös poikkeuksellisen tiivis yhteistyö markkinaosuudeltaan suurimman pankkiyhtymän kanssa, mikä helpottaa huomattavasti työn tekemistä ja siinä onnistumista. Palkkamallimme on erittäin kannustava, ja työsuhteen alussa saat neljän kuukauden takuupalkan, jonka ansiosta voit rauhassa ja paineetta lähteä liikkeelle meidän joukoissamme. Työtäsi tukemaan saat käyttöösi modernit työvälineet ja työtilat huippusijainnilla.
 
Tietenkin Suomen johtavan finanssiryhmän piiriin kuuluminen tuo paljon muitakin etuja, joista mainittakoon mittavat ja arvokkaat henkilöstöedut; meiltä saat esimerkiksi laajan terveydenhoidon ja rahallisesti merkittäviä alennuksia pankki- ja vakuutustuotteista. 
 
Tunnistatko tästä itsesi?
Olet joko jo kiinteistönvälityksen konkari (LKV), jolta löytyy näyttöjä menestyksekkäästä kiinteistönvälitystyöstä tai muuten myyntityössä kannuksesi ansainnut. Toivomme joukkoomme innokasta ja positiivisuutta pursuavaa tekijää, joka nauttii tuloksen tekemisestä, ihmisten kohtaamisesta ja itsenäisestä oman työn suunnittelusta. Omaat laajat verkostot sekä niiden hyödyntämisen taidon. Palat halusta menestyä ja tarjota asiakkaille parasta kiinteistönvälityspalvelua.
 
Koska olemme uudistuvan kiinteistönvälityksen kehityksen kärjessä, sinullakin on intoa ja näyttöjä digitaalisuuden, järjestelmien ja somen hyödyntämisestä. Itse asiassa haluatkin tehdä työtä, jossa some-aktiivisuus ja digiosaamisen hyödyntäminen näyttelevät tärkeää osaa työnkuvassasi. Jos työkaverisi kuvailevat sinua iloiseksi, energiseksi ja innokkaaksi, olet selvästi etsimäämme tyyppiä!
 
Odotamme sinun olevan arvomaailmalle mukaisesti rehellinen ja suoraselkäinen, ja ilmennät laillamme kaikessa tekemisessäsi OP:n arvoja, eli ihmisläheisyyttä, vastuullisuutta ja yhdessä menestymistä. Viimeiseen liittyen toivommekin, että olet sielultasi tiimipelaaja, joka mielellään ilahduttaa kollegojen päivää aurinkoisella olemuksellaan.
 
Miten tästä eteenpäin?
Mikäli sinulle jäi vielä jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä Kirsi Tiihoseen, puh. 0405091229 tai kirsi.tiihonen@op.fi. Lisäksi voit käydä tutustumassa OP Koti Helsingin Facebook-sivuihin. Käy myös katsomassa OP Kodin video, jossa työntekijämme kertovat kokemuksiaan työskentelystä OP Kodissa. 
 
Jos taas tunnet jo kuuluvasi joukkoomme, kerro motivaatiostasi ja työtaustastasi meille 31.12.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Älä suotta jätä hakemusta viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti heti niiden meille saavuttua.
 
Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

Toivottavasti kuulemme sinusta!  

 


OP Koti Helsinki Oy LKV toimii yli viidenkymmenen ammattilaisen voimin pääkaupunkiseudulla. Meillä on vahva paikallinen markkinatuntemus ja ammattitaitoinen henkilökunta. Yli 70-vuotias kiinteistönvälitysketjumme on juuri uudistanut brändinsä, jotta voisimme palvella asiakkaita entistäkin paremmin. Olemme vahvistaneet paikallista asiantuntemusta sekä tuoneet asunnonvaihtajien käyttöön lisää digitaalisia palveluita. Meidät valittiin vuonna 2020 OP Kotien edelläkävijäksi. OP Koti taas on valittu jo useana vuonna peräkkäin Suomen luotetuimmaksi kiinteistönvälitysketjuksi (Kiinteistönvälitysketjut-tutkimus, Taloustutkimus).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1524195
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Mikäli sinulle jäi vielä jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä Kirsi Tiihoseen, puh. 0405091229 tai kirsi.tiihonen@op.fi.