Kiinteistönvälittäjä ja myyntineuvottelija.
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2021

REMAX on maailman suurin kiinteistövälitysketju, joka toimii lähes 50 vuoden kokemuksella 110 maassa ja yli 135 000 välittäjän vahvuudella. REMAX on markkinajohtaja 12 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. REMAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa. Suomessa ensimmäinen REMAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä REMAXilla on Suomessa lähes 400 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla ja välittäjämäärä on voimakkaassa kasvussa. Meillä on toimintaa usealla paikkakunnalla ja jokainen välittäjä tuntee oman alueensa.

RE/MAX Hyvätkodit palvelee paikkakunnilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Jyväskylä, sekä Kuopio.

Olemme suomen suurin yksityinen Remax kiinteistönvälitystoimisto. Meillä on yli 40 kiinteistönvälittäjää eri paikkakunnilla. Kiinteistönvälittäjämme ovat oman paikkakuntansa rautaisia ammattilaisia, ja tuntevat alueen jossa toimivat. Tarjoamme kiinteistönvälitystä koko Suomeen. Kiinteistönvälittäjämme ovat kouluttautuneita ammattilaisia.

RE/MAX Hyvätkodit hakee PK SEUDULLE  

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ JA MYYNTINEUVOTTELIJAA

Etsimme nyt yrittäjähenkisiä, hyvän myyntiasenteen omaavia kokeneita henkilöitä tiimiimme. Tarjoamme sinulle poikkeuksellisen hyvän myyntikonseptin ja menestyvän kiinteistönvälitysketjun tuen. Pidämme huolta että kehityt myyntityössäsi, ja koulutamme sinua urasi varrella. Annamme sinulle palkitsevan palkkauksen ja mahdollisuuden tulla kiinteistönvälitysalan ammattilaiseksi. Tärkeää meille on myös kannustava ja viihtyisä työympäristö, jotta sinun on helppo ja mukava toimia joukkueessamme. Tarjoamme hyvät työkalut ja näkyvyyden jotta menestyt työssäsi. 

Arvostamme alan kokemusta ja LKV-tutkintoa. Olet motivoitunut ja haluat olla paras tekemässäsi työssä. Haluat jatkuvasti oppia uutta ja pyrkiä laadukkaaseen asiakaspalveluun. Olet positiivisella asenteella ja sinulla on halua auttaa asiakasta tekemään oikeita ratkaisuja. Myös yrittäjähenkisyys on sinussa, jotta haluat saavuttaa parempia tuloksia. 

Jos kiinnostuit ja haluat voittajajoukkueeseen, soita tai täytä hakulomake sivuillamme! Lisätietoja Mika Niemi, p. 0504632668, mika.niemi@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1504445
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa