Kiinteistönvälittäjä Hyvinkäälle.
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2021

RE/MAX on maailmanlaajuinen kiinteistönvälitysketju. Meillä on 50 vuoden kokemus tuloksekkaasta välitystyöstä, ja tukenamme yli 135 000 välittäjän verkosto yli 110 maassa. Autamme vuosittain yli miljoonaa asiakasta tekemään onnistuneet asuntokaupat. Tätä tekstiä lukiessasi RE/MAX-välittäjät ympäri maailman ovat myyneet jo useamman asunnon – myymme nimittäin asunnon joka 7. sekunti. Suomeen RE/MAX rantautui vuonna 2006, ja nyt meitä RE/MAXilaisia on Suomessa jo yli 400 ympäri Suomen.

Etsimme asiakkaallemme energisiä myyntitykkejä kiinteistönvälitystehtäviin

Voit olla myyntityöstä innostunut nouseva tähti tai alan rautainen ammattilainen. Jos sinulla on halu olla hyvä asiakaspalvelija ja kaupallinen ote toimintaasi, voit menestyä tässä tehtävässä loistavasti!

RE/MAX tarjoaa käyttöösi poikkeuksellisen menestyskonseptin ja kansainvälisen kiinteistönvälitysketjun vankan tuen. Tässä työssä ratkaisee asenne!

 Haluamme sinulta:

- Olet motivoitunut ja haluat olla työssäsi paras.

- Haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi.

- Olet reipas, ahkera ja periksi antamaton.

- Yrittäjähenkisyyttä ja otat vastuun omasta tekemisestäsi.

Tarjoamme sinulle: 

- Mahdollisuuden jatkuvaan kehitykseen työssäsi.

- Viihtyisän työympäristön ja alan palkitsevimman palkkauksen.

- Huippumodernit työkalut välitystyön tekemiseen.

Mielenkiintoisen työtehtävän tavoitehakuisessa ja energisessä työyhteisössä.

Kansainvälisen ketjun tarjoamat mahdollisuudet.

- Mahdollisuuden suorittaa laajasti alan tutkinnot mm. Kiinteistönvälityksen osaamisala, Liiketoiminnan ammattitutkinto (KiLAT), LKV-tutkinto, Uudiskohdemestari (NHS) sekä Kiinteistöarviointimestari (PVS).

Jos kiinnostuit, niin täytähän pikaisesti hakemuksen sivuillamme mahdollisimman tarkoilla tiedoilla sinusta. Lisätietoja tehtävästä saat Amikon Mikalta, 0504632668, mika.niemi@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1515684
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Yrittäjyys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karjalohja, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Pornainen, Raasepori, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa