(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä, Habita Finland Oy (Etelä-Suomi)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Habita Finland Oy on Suomessa syntynyt, kansainväliseksi kasvanut kiinteistöalan toimija, joka keskittyy asuntojen, toimitilojen ja yrityskiinteistöjen välitykseen. Toimintamme alkoi Suomesta vuonna 1989. Nykyisin toimipisteitämme on yhä laajemmalla alueella Euroopassa, ja olemme jo saamassa jalansijaa muuallakin maailmassa.

Yksityinen, itsenäinen taustamme takaa, että osaamisemme on sataprosenttisesti kiinteistönvälityksessä ilman sidoksia pankkeihin tai vakuutuslaitoksiin. Korkeatasoinen, ammattiin pätevöittävä koulutusohjelmamme kuuluu myös kaikille franchise-yrittäjillemme.

Etsimme nyt asiakkaallemme Habita Finland Oy:lle ammattitaitoisia ja myyntihenkisiä kiinteistönvälittäjiä Etelä-Suomen toimipisteisiin palvelemaan asiakkaamme kasvavaa asiakaskuntaa.

Odotamme sinulta:
-vankkaa alan tuntemusta
-ulospäinsuuntautuneisuutta ja motivoitunut asennetta
-halua menestyä välittäjänä
-joustavuutta työaikojen suhteen
-luotettavuutta
-hyviä ATK-taitoja (Word, Excel)
-paikallistuntemusta
-B-ajokorttia ja omaa autoa

Habita Finland Oy tarjoaa sinulle:
-selkeän toimintakonseptin
-mielenkiintoisen ja haastavan työn
-kannustavan palkkiojärjestelmän
-tiiviin työyhteisön tuen ja ammattitaitoisen tiimin
-nykyaikaiset työkalut ja järjestelmät
-kattavat koulutusohjelmat
-työterveydenhuollon
-tuen henkilökohtaisiin liikuntaharrastuksiin

Kiinnostuitko? Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlille 23.03.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Lauri Liewendahl p. 050 411 0371. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.