(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönvälittäjä, aninkainen.fi (koko Suomi)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Asiakkaamme aninkainen.fi on vuonna 1964 perustettu kotimainen kiinteistönvälitysketju, joka on noussut yhdeksi alansa suurimmista toimijoista. aninkainen.fi -ketju toimii valtakunnallisesti asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välittäjänä palvellen kuluttaja-, yritys- sekä sijoittaja-asiakkaita yli 50 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Tällä hetkellä aninkainen.fi työllistää yli 100 kiinteistönvälitysalan ammattilaista ympäri Suomea.


Voimakkaan kasvun myötä etsimme nyt asiakkaallemme kokeneita

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ

vakituisiin, kokoaikaisiin työsuhteisiin koko Suomen alueelle. 


Olet etsimämme henkilö, mikäli olet LKV-tutkinnon suorittanut, vahvan kokemuksen omaava ja kunnianhimoinen kiinteistönvälittäjä. Olet raudanluja ja ammattitaitoinen myyjä, joka on valmis laittamaan kaikkensa peliin ja palaa halusta tehdä tulosta! Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja sitoudut mielelläsi asiakassuhteiden pitkäjänteiseen kehittämiseen ja hoitamiseen. Nautit itsesi haastamisesta ja Sinulta löytyy runsaasti tahtoa menestyä kiinteistönvälittäjänä. 

Asiakkaamme tarjoaa Sinulle näköalapaikan jatkuvasti kasvavassa, alansa menestyneimpiin kuuluvassa yrityksessä. Saat vapaat kädet itsenäiseen työskentelyyn ja loistavat edellytykset menestyksekkään uran luomiseen. Työtäsi tukevat sekä kannustava provisiopalkkaus, laadukkaat työvälineet että mukava työyhteisö, jonka puoleen voit kääntyä tilanteessa kuin tilanteessa! 

Mikäli kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta hienosta uramahdollisuudesta, lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera jo tänään osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=32! Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 8-16 rekrytoinnissa avustavalta Alen Consulting Oy:n toimitusjohtajalta Nina Koskiselta, p. 050 555 0392.  

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.