(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönpidon asiantuntija, Pohjanmaa
Granlund

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Kiinnostaisiko monipuolisia tehtäviä tarjoava työpaikka, jossa porukka viihtyy mainiosti? Onko sinullekin tärkeää, että kiinteistöjen ylläpitoa tehdään ajatuksella ja prosesseja kehitetään parempaan suuntaan? Jos kuulostaa hyvältä, kannattaa jatkaa lukemista, sillä meillä on paikka auki alan ammattilaiselle.

Toimimme Vaasassa, Seinäjoella, Kokkolassa ja Alavudella. Haemme nyt joukkoomme kiinteistönpidon asiantuntijaa.

Tehtävänäsi on ohjata, tukea ja kehittää asiakkaidemme ylläpidon toteuttamista ja johtamista. Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi osallistuminen eri asiakkuuksien kiinteistöjen ylläpidon organisointiin, ylläpitoprosessien kehittämiseen, ylläpitotoiminnan seurantaan ja raportointiin, huoltokirjojen laadintaan, sekä tietojen ylläpitoon mm. monipuolisen Granlund Manager -ohjelmiston avulla.

Tehtävänkuvasi määritellään tarkemmin osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Kun kokemusta alkaa olla ja Granlund Manager on tullut tutuksi, tehtäviisi voi sisältyä myös myyntityötä.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Meitä granlundilaisia yhdistää aito välittämisen kulttuuri ja halu auttaa kaveria. Olemme työntekijöidemme omistama yritys ja hommat hoituvat meillä sutjakkaasti ilman ylimääräisiä kiemuroita.

Meillä voit laajentaa osaamistasi koulutuksissa, oppia uutta työkavereiltasi tai kasvattaa kokemustasi monipuolisten työtehtävien ja projektien parissa. Valitse ammatillisen kehittymisen suuntasi ja etene kohti sinulle sopivaa tavoitetta – esimiehesi ja tiimisi kannustamana.

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään reilusti kohtelevana työnantajana. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut.

Mitä toivomme sinulta?

  • Toivomme, että sinulla on LVI-, sähkö- tai rakennusalan tekninen koulutus.
  • Voit olla vasta alalle tullut tai jo kokeneempi tekijä, jolla on aito kiinnostus kiinteistöjen ylläpitoon ja sen kehittämiseen.
  • Asiakkaiden kanssa työskentely on keskeinen osa työtäsi, joten toivomme sinun olevan asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen ihminen, jolla on palveluasenne kunnossa.
  • Lisäksi arvostamme halua laittaa itsesi likoon, kehittyä ammatissasi ja tarttua itsenäisellä otteella tehtäviisi.
  • Tehtäviisi kuuluu myös myyntiä ja markkinointia, kuten asiakastapaamisia ja tarjousten tekemistä.
  • Hallitset nykyaikaiset IT- ja mobiilityökalut.
  • Kiinnostus viestintään ja asioiden selkeään esiintuomiseen katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeen kautta 20.9.2020 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pekka Pajuniemi, p. 040 553 0986, pekka.pajuniemi@granlund.fi