(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhuoltomies (Sastamala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Asiakasyrityksemme on perinteikäs kiinteistöpalvelualan yritys, joka toimii Sastamalassa. Etsimme nyt heille pitkäaikaiseen työsuhteeseen kiinteistöhuoltomiestä erilaisiin kiinteistöjen sisätilojen huoltotehtäviin.
Työ on pitkäaikainen vuokratyösuhde ja se on alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti.

Kiinteistönhuoltomiehen työssä vastaat asiakasyrityksemme sopimusasiakkaiden huoltokohteiden sisähuoltotöistä. Työkohteet sijaitsevat Sastamalan alueella ja ovat sekä liike- että asuinrakennuksia. Työtehtävät ovat etupäässä erilaisia korjaus- ja huoltotöitä, kuten tiivisteiden ja lamppujen vaihtoa, putkien avausta sekä pienimuotoisia rakennus- ja maalaustöitä. Tarvittaessa myös osallistut myös ulkohuoltotehtäviin.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista kiinteistöhuollon tehtävistä. Osaat myös luontevasti käyttää erilaisia työkaluja eikä sinulla ole peukalo keskellä kämmentä. Arvostamme myös, että perehdytysjakson jälkeen pystyt itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn työkohteissa. Toivomme, että olet oppimishaluinen ja innostunut tehtävästäsi. Lisäksi toivomme, että jatkossa sinulla olisi myös halukkuutta ottaa vastaan päivystystehtäviä. Työssä tarvitaan B-ajokorttia, työajot ajetaan asiakkaan autolla.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä 37,5 h / vkossa. Mahdollista päivystystehtävistä sovitaan erikseen.
Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualojen työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00 - 16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.