(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhuoltomies (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Etsimme nyt kiinteistöpalvelualan asiakkaallemme ammattitaitoista 

KIINTEISTÖNHUOLTOMIESTÄ

monipuolisiin tehtäviin Pirkanmaan alueelle. 


Työtehtävät sisältävät erilaisia, pääasiassa sisätiloissa tehtäviä huoltotöitä (mm. viemäreiden ja tiivisteiden huolto- ja kunnossapitotyöt). Tarvittaessa työnkuvaan kuuluvat myös muut, ns. talonmiehelle kuuluvat työt. 

Etsimme reipasta ja omatoimista tekijää, joka kykenee huolehtimaan kohteistaan itsenäisesti ja hoitamaan työnsä luotettavasti. Edellytämme kokemusta vastaavista tehtävistä, alan koulutuksen katsomme eduksi. Erityisesti arvostamme aitoa motivaatiota työtä kohtaan. 

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan sekä TES:n mukaisen palkkauksen. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin. Työt alkavat sopimuksen mukaan määräaikaisena vuokratyösuhteena.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi itsestäsi, kokemuksestasi ja milloin olisit valmis aloittamaan työt. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=438 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäeltä arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.