(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhuoltomies Kouvolaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2018

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimme nyt tiimiimme sopivaa

KIINTEISTÖNHUOLTOMIESTÄ

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Kouvolan alueelle. Työhön kuuluu erilaiset kiinteistönhoidon sisä- ja ulkotyöt, joita hoidat reippaalla asiakaspalveluasenteella. Töitä paiskitaan pääasiassa arkisin päivävuoroissa, mutta tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Päivystysvuorolla olet valmis toimimaan kaikkina vuorokauden aikoina.

Sinulta löytyy mielellään kiinteistönhuollon ammattitutkinto ja kokemuksen kartuttama varma ote niin asuin- kuin liikekiinteistöistäkin. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Odotamme myös luotettavuutta ja halukkuutta palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla! Lisäksi toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti, koneenajotaito on iso plussa.

Lassila & Tikanojalla saat monipuolisen kokoaikaisen työpaikan. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa mahdollisimman pian osoitteessa www.lt.fi/toihin. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.