(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhuoltomies / koneenkuljettaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Toimeksiantajamme kangasalalainen kiinteistöhuoltoyhtiö, jonka toiminta on keskittynyt pääasiassa Tampereen itä puolelle. Yrityksessä arvostetaan työntekijöiden hyvää ammattitaitoa ja heille turvallinen, viihtyisä ja hyvin hoidettu piha-alue on kunnia-asia. He etsivät nyt kauttamme ulkoalueiden ja sisätilojen huoltotöihin ja erikoistunutta kiinteistöhuoltomiestä. Työ alkaa nopealla aikataululla mahdollisimman pian. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen pitempiaikaisesti.

Työ on kiinteistöjen ulkoalueiden huoltoa erilaisissa kohteissa kuten esim. teollisuus-, päiväkoti- ja koulukiinteistöjen piha-alueilla sekä teollisuuslaitosten sisätiloissa tapahtuvaa pienimuotoisia huoltotöitä. Työ pitää sisällään kaikki kausiluonteiset ulkoalueiden hoitoon liittyvät työt. Työssä käytetään normaaleja kiinteistöhuoltoon tarkoitettuja pyörökuormaajia, aurauskalustoa ja päältä ajettavia ruohonleikkureita sekä pihanhoidon pienkoneita. Raskaamman kaluston painot vaihtelevat 2 t -25 t välillä. Sisätiloissa tehtävät huoltotyöt ovat pääasiassa teollisuuslaitoksissa tehtävää loisteputkien ja vesihanojen tiivisteiden vaihtoa, putkien aukaisua sekä muiden havaittavien epäkohtien oma-aloitteista korjaamista.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta kiinteistöhuoltoon liittyvien koneiden etenkin pyörökuormaajan ja aurauskaluston käytöstä. Alan peruskoulutus on toki sinulle eduksi,
mutta koulutusta ja pitkää kokemusta enemmän arvostamme sujuvaa ja joustavaa asennetta työn tekoa kohtaan. Arvostamme myös mikäli olet maatilataustainen henkilö. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia, C-kortti katsotaan sinulle eduksi samoin kuin voimassa oleva työturvallisuuskortti. Arvostamme työkoneiden ja laitteiden hyvää teknistä tuntemusta ja osaamista kuten sähkötöiden, hitsauksen ja hydrauliikan osalta sekä hyvää käsityökalujen käyttöä. Odotamme sinulta hyviä kädentaitoja ja esteetöntä fyysistä kuntoa.

Työssä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta. Työaika on pääsääntöisesti 37,5 h / viikossa, mutta työajat vaihtelevat sääolo-olosuhteiden mukaan etenkin talviaikaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot paikasta arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.