Kiinteistönhuolto- ja toimistopalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2020

 Etsimme KIINTEISTÖNHOITAJAA monipalvelutiimimme vahvistukseksi Helsingin rautatieaseman tuntumassa sijaitsevaan avainasiakkuuteemme.Työpäiväsi koostuu monipuolisesti erilaisista kiinteistönhuollon ja toimistopalveluiden töistä. Vastaat mm. neuvotteluhuoneiden kalustesiirroista sekä varausjärjestelmän käytöstä, lampunvaihdoista, postin jakelusta, huoltotilauksista sekä osaltasi tiedottamisesta. Asiakaspalvelu on olennainen osa työtäsi. 

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja aurinkoisen palveluasenteen omaava. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä. Työssäsi tarvitset suomen- ja englannin kielen taidon lisäksi ajantasaisia IT-taitoja sekä ymmärrystä AV-tekniikasta. Hyvä fyysinen kunto on tarpeen kalusteiden siirtelyssä. 

Jos siis olet valmis hyppäämään mahtavaan porukkaamme, joka haluaa tuottaa toimitilassa työskenteleville ja vieraileville ensiluokkaista asiakaspalvelua, niin täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 31.5.2020. 

Tarjoamme vakituisen työn miellyttävillä työajoilla. Tehtävässä sinua tukee ammattitaitoisen esimiehen lisäksi mahtava ISS:n palvelutiimi. Tuemme hyvinvointiasi mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot