(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhuoltajia
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019
Toimenkuva
Nyt olisi kahdelle moniosaajalle kesälomitus Seinäjoella kiinteistönhoidon parissa! Jos koet että olisit sellainen yleis sähköputkimies niin sinun kannattaa hakea paikkaa. Käytännössä riittää jos kykenet etsimään vikoja ja antamaan työohjeet sähkö/putkialan ammattilaiselle. Sinulla toisaalta pitää pysyä perustyökalut kädessä ja sinulla tulee olla rautainen asiakaspalvelu asenne ja sinä et koe, että tekemistä ei ole ! Sillä työssä pitää osata tarttua toimeen ilman, että joku on paimentamassa ja kertomassa erikseen mitä tarkalleen pitää tehdä kiinteistöjen moninaisessa maailmassa.
Odotamme sinulta
Pitää pysyä perustyökalut kädessä ja sinulla tulee olla rautainen asiakaspalvelu asenne
Muut tiedot
Työnkuvaan kuuluu siis kiinteistön ylläpitäminen, teknistä tarkkailua, pieniä huolto- ja korjaustöitä sekä piha-alueiden hoitoa. Työkohteet ovat pääasiassa asuinkiinteistöjä ja vähemmässä määrin ravintolat sekä ostoskeskukset.
Työsuhde on määräaikainen ja työt alkavat toukokuussa ja päättyvät elokuussa.
Jos edellä mainitut kriteerit täsmäävät sinuun ja olet lisäksi yhteistyöhenkinen kiinteistöhuoltaja, olet etsimämme henkilö! Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi joko www.vmp.fi sivuston kautta tai sähköpotilla osoitteella seinajoki@vmp.fi
Kesto
touko-elokuu 2019
Lisätietoja
Miia Koskela, miia.koskela@vmp.fi, 0403075223
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.03.2019 mennessä.