(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhuoltaja
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.
 
Etsimme nyt asiakkaallemme Lahteen ammattitaitoista ja motivoitunutta


KIINTEISTÖNHUOLTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Työ pitää sisällään monipuolisia työtehtäviä, kuten piha-alueiden kunnossapitoa, tavaran kuljetusta traktorilla ja materiaalin käsittelyä pyöräkuormaajalla. Työssä käytetään laaja-alaisesti erilaisia työkoneita, kuten trukkia, pyöräkuormaajaa ja traktoria, joten voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit ovat ehdottomia. Trukkikortti ja EA1-kortit katsotaan eduksi.

Työtä on alustavasti kesäsesongiksi, mutta osaavalle tekijälle löytyyy töitä mahdollisesti koko vuodeksi. 

Olethan fyysisesti hyvässä kunnossa? Työskentelethän tehokkaasti säässä kuin säässä ja olet vastuullinen ja joustava myös kiireessä? Jos vastasit kyllä, lähetäthän hakemuksesi meille pian, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi