Kiinteistönhuoltaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme KIINTEISTÖNHUOLTJAA asuinkiinteistön huolto – ja kunnossapitotehtäviin Helsingin alueelle. 

Tehtävän kuvaus

Työtehtävät sisältävät kiinteistön sisähuoltotehtäviä sekä myös piha-alueiden huoltoa. Työtehtävät vaihtelevat huoltotehtävistä, lampun vaihtoon sekä muihin ulkoalueiden hoitoon.

Hakijan profiili

Olet etsimämme hakija, jos sinulla on jo hieman kokemusta samankaltaisista tehtävistä sekä omaat rautaisen työmotivaation. Toivomme hakijoilta B-ajokorttia. Työn suorittaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja reipasta asennetta.

Työsuhde on määräaikainen sesongin loppuun asti.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pian oheisen linkin kautta! Lisätietoja tehtävästä: 040 689 3200. 

Me Uniflex Suomella olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1263873
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa