Kiinteistönhuoltaja uima- ja urheiluhallien kiinteistöjen kunnossapitotehtäviin
Urheiluhallit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

KIINTEISTÖNHUOLTAJA

Etsimme kiertävän kiinteistönhuoltajan tehtävästä kiinnostunutta ja motivoitunutta henkilöä.

Kiinteistönhuoltajan tehtävänä on huolehtia eri kiinteistöjen teknisestä kunnosta sekä suorittaa taloteknisten- sekä vedenkäsittelyjärjestelmien valvonta-, huolto- ja ylläpitotöitä. Kiinteistönhuoltajan tulee varmistaa ja varmistua siitä, että uimahallien veden laatu vastaa uimavesiasetuksen vaatimuksia. Tehtäviin kuuluu myös ulkoalueiden kunnossapitoa. Kiinteistönhuoltajan tehtävässä liikutaan paljon työkohteesta toiseen, joten työ edellyttää ajokorttia. Työ on kaksivuorotyötä, sisältäen myös viikonloppuvuoroja ja hälytysvalmiudessa olemista. Etsimme kiertävän kiinteistönhuoltajan tehtävästä kiinnostunutta ja motivoitunutta henkilöä

Toivomme, että sinulla on kokemusta kiinteistöjen kunnossapitotehtävistä ja kiinteistöautomaatioista, oma-aloitteisuutta, vastuullista ja hyvää asennetta työhön ja asiakaspalveluun, kykyä toimia niin itsenäisesti kuin tiimissäkin sekä halua oppia uutta, kehittyä ja jakaa omaa osaamista. Uimahallien vedenkäsittelyn tuntemus ja talotekninen peruskoulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vakaan työpaikan ja mielenkiintoisen tehtävän alati kehittyvässä uimahalli- ja liikuntakeskusmaailmassa sekä erinomaisen tilaisuuden oman fyysisen kunnon ylläpitämiseen urheiluhallien kahdeksassa toimipaikassa.

Mikäli haluat lisätietoja, ota yhteyttä huoltopäällikkö Markku Mäkiseen arkisin klo 9-15, p. 040 838 8936.

Tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten haethan heti, kuitenkin viimeistään 8.3.2020 mennessä hae työpaikkaa /täytä hakemus-kohdasta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot