Kiinteistönhuoltaja, Tehotoiminelikko Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019
Tehotoiminelikko Oy on perustettu alkuvuodesta 2009.
Olemme toimineet aikaisemmin jo noin kymmenen vuoden ajan. Toimimme teollisuuslogistiikan parissa luotettavasti ja ammattitaidolla.Teemme myös ulkoalueiden kiinteistönhuoltoa ja palvelemme mielellämme muissakin traktori- ja pyöräkonetöissä.

Etsimme nyt Tehotoiminelikko Oy:lle ammattitaitoista

KIINTEISTÖNHUOLTAJAA

Työsuhde on aluksi n. 4 kuukauden mittainen vuokratyösuhde talvisesongiksi. Töitä löytyy osaavalle tekijälle mahdollisesti koko vuodeksi.

Työ pitää sisällään monipuolisia työtehtäviä, kuten piha-alueiden talvikunnossapitoa, tavaransiirtoa traktorilla ja materiaalin käsittelyä pyöräkuormaajalla. Työssä käytetään laaja-alaisesti erilaisia työkoneita, kuten trukkia, pyöräkuormaajaa ja traktoria, joten voimassa olevat työturva- ja tieturvakortit ovat ehdottomia. Trukkikortti ja EA1-kortit katsotaan eduksi.

Olethan fyysisesti hyvässä kunnossa? Työskenteletkö tehokkaasti säässä kuin säässä ja olet vastuullinen ja joustava myös kiireessä? Jos vastasit kyllä, lähetäthän hakemuksesi meille pian, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1219990
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti