(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhuollon ulkoaluetyöntekijöitä Kuopioon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Vaihtelu virkistää, ja siksi meillä onkin tarjolla työ, jossa pääset tekemään erilaisia hommia! Jos olet näppärä ja viihdyt vauhdikkaassa työssä, jatka lukemista - etsimme nyt kolmea reipasta

 

ULKOALUETYÖNTEKIJÄÄ

 

Kuopioon ja lähialueille, vaihteleviin asiakaskohteisiimme. Tehtävä sisältää kiinteistöhoidon ulkotöitä kauden mukaan. Nurmen vihertäessä huolehdit ruohonleikkuusta. Lehtien kellastuessa pääset tekemään syyssiivouksia käsin ja koneella. Ilman viiletessä ja lumen narskuessa kenkien alla riennät käsi- ja konelumitöihin.

 

Työt alkavat syyskuussa kestäen ainakin toukokuun loppuun 2021 asti. Kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava työ, eli viikkotunnit vaihtelevat jonkin verran säiden ja kauden mukaan. Talvella ahkeroimme työn touhussa silloin kun lunta tulla tupruttaa, eli usein töitä voi olla myös aamuyön tunteina. Työvuoroja voi olla niin arkena kuin viikonloppunakin. Kallisarvoista aikaasi korvaamme KIPA TES:n mukaisesti, pääasiallisesta työtehtävästä riippuen.

 

Ketä etsimme? Etsimämme henkilö on reipas, aamuvirkku, joustava ja valmiina töihin nopeallakin varoitusajalla. Pidät ulkona työskentelystä ja haluat tehdä fyysistä ja liikkuvaa työtä. Tehtävä edellyttää 18 vuoden ikää. Nurmenleikkuun osalta ajokorttiluokka olisi hyvä olla BE, jotta ison päältäajettavan koneen kuljetus kohteesta toiseen onnistuu. Koneajotaito luetaan ehdottomasti eduksi.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat hyvän työporukan ja suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.

 

Entäs se hakeminen? Odotamme innolla hakemustasi! Alamme käydä läpi hakemuksia hakuajan päätyttyä. Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.