(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhuollon ulkoaluetyöntekijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Pidätkö aktiivisesta ja vaihtelevasta työstä? Haluatko olla mukana toteuttamassa kiertotaloutta käytännössä? Ammattilaistiimimme etsii nyt joukkoonsa vakkarisopimuksella

 

ULKOALUETYÖNTEKIJÄÄ

 

Kuopioon ja lähialueille. Tehtävä sisältää kiinteistöhoidon ulkotöitä kauden mukaan: Nurmen vihertäessä huolehdit ruohonleikkuusta. Lehtien kellastuessa pääset tekemään syyssiivouksia käsin ja koneella. Ilman viiletessä ja lumen narskuessa kenkien alla riennät käsi- ja konelumitöihin. Työsuhde on vakituinen ja työtunteja tässä tehtävässä kertyy täydet eli 37,5 h! Talvella ahkeroimme työn touhussa silloin kun lunta tulla tupruttaa, eli työajat voivat tällöin vaihdella. 

 

Ketä etsimme? Etsimämme henkilö on reipas, aamuvirkku ja joustava. Pidät ulkona työskentelystä ja haluat tehdä fyysistä ja liikkuvaa työtä. Tehtävä edellyttää 18 vuoden ikää. Nurmenleikkuun osalta ajokorttiluokka olisi hyvä olla BE, jotta ison päältäajettavan koneen kuljetus kohteesta toiseen onnistuu. Koneajotaito luetaan ehdottomasti eduksi.

 

Mitä tarjoamme sinulle?  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän osana arjen sankareiden pataljoonaa. Panostamme työturvallisuuteen ja osaamisen kasvattamiseen. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla laajan työterveyshuollon sekä kattavan sairauskassan, joka korvaa lääkäri- ja apteekkikuluja. Saat myös mukavan esimiehen sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan.

 

Entäs se hakeminen? Odotamme innolla hakemustasi ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ole nopea! Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.