(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhuollon työntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2018

Oletko jo kokenut kiinteistöpalvelualan ammattilainen, alan opiskelija tai vastavalmistunut vailla uusia haasteita? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt TYÖNTEKIJÖITÄ KIINTEISTÖNHUOLLON TEHTÄVIIN Lahteen ja lähialueille.

Asiakkaamme toimivat kiinteistöpalvelualalla. Heillä on tarjolla erilaisia töitä kohteiden ulko- ja sisätilojen siistimisessä ja kunnossapidossa. Kohteet voivat olla esimerkiksi liiketiloja, kouluja, päiväkoteja tai asuinkiinteistöjä ja ne sijaitsevat Päijät-Hämeen alueella. Osa tehtävistä saattaa sisältää myös kiinteistöjen teknistä huoltoa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tunteja voi olla tarjolla sekä arkisin että viikonloppuisin. Personalhusetilla voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaisesti joko koko- tai osa-aikaisesti.

Mitä sitten odotamme työntekijöiltämme? Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti, olet vastuuntuntoinen ja teet aina parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on toki hyötyä, mutta ajattelemme, että tässä tehtävässä voit vakuuttaa meidät ja asiakkaamme erinomaisella asenteellasi. Ajokortti katsotaan eduksesi, sillä tehtävänkuvaan kuuluvat olennaisena osana vaihtuvat työkohteet.

Tarjoamme mahdollisuuden tutustua kiinteistöpalveluiden maailmaan ja kartuttaa samalla arvokasta työkokemusta. Haluamme olla sinulle hyvä vaihtoehto sovittaa yhteen esimerkiksi työ, opiskelu ja vapaa-aika.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi meille oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Luemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi