(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhuollon palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020
Etsimme nyt KIINTEISTÖNHUOLLON PALVELUOHJAAJAA vastaamaan nimetystä asiakkuudestamme Etelä-Suomessa.  

ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Palveluohjaajana toimit nimetyn asiakkuuden aluevastaavana vastaten töiden organisoinnista alueellasi yhdessä asiakkuuspäällikön kanssa. Työpäiviisi voi kuulua suorittavan työn lisäksi mm. haltuunottoja, yhteydenpitoa kiinteistönhoitajiin sekä laatukierroksia. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta, sillä alue ulottuu pääkaupunkiseudulta Lohjalle sekä Porvooseen. 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kiinteistöalan perus- tai ammattitutkinto sekä jo aiempaa työkokemusta kiinteistönhuollon tehtävistä. Odotamme, että sinulla on ajantasaiset IT-taidot, B-ajokortti sekä sujuva suomen kielen taito. Matkustusvalmiuden lisäksi toivomme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. 

Tehtävään valitun tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja liikkuvan työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.

Hae tehtävään oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 27.9.2020 ja työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspäällikkö, Jukka-Pekka Lintunen, jonka tavoitat numerosta +358503028386.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -