(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhuollon palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Haemme ammattitaitoista kiinteistönhuollon palveluohjaajaa Lappeenranta-Imatra-alueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työ sisältää monipuolisia kiinteistönhuollon tehtäviä, minkä lisäksi toimit esimiehen oikeana kätenä sekä opastat ja ohjaat muita kohteen työntekijöitä. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 6–16 välillä, mutta tehtävään saattaa sisältyä myös satunnaisia päivystysvuoroja viikonloppuisin.

Edellytämme hyvää kiinteistötekniikan tuntemusta ja kokemusta alan tehtävistä. Eduksi katsotaan myös alan koulutus. Sinulla on jämäkkä ote työntekoon, olet asiakaspalveluhenkinen sekä yhteistyötaitoinen. Arvostamme nykyaikaisen kiinteistöautomatiikan käyttökokemusta ja osaamista. Sinulla on perustason IT-taidot, hyvä fyysinen kunto sekä hyvä suomen kielen taito. Muu kielitaito on eduksesi. Tarvitset tehtävän hoidossa ajokortin ja oman auton. Valituille henkilöille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle. Valitun henkilön on myös esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimukselle.

ISS:llä saat mukavan palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2018, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


ISS Palvelut on maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys, joka työllistää tällä hetkellä Suomessa noin 8000 työntekijää. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut toimivat osana ISS-konsernia, jonka maailmanlaajuisesti suurimpia arvoja ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu, joiden mukaisesti tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin vastaavia kokonaispalveluratkaisuja. Kokonaispalvelumme koostuvat mm. siivous-, kiinteistön ylläpidon ja ruokailupalveluista ja näihin liittyvistä pienemmistä tukipalveluista. Tutustu ISS palveluihin lisää osoitteissa www.iss.fi, www.issworld.com. Olemme myös Facebookissa www.facebook.com/duunISSaISSSuomi sekä LinkedInissä https://www.linkedin.com/company/iss-palvelut