(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhuollon monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019
Etsimme nyt KIINTEISTÖNHUOLLON MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ tiimiimme Helsinkiin.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. 

Tehtävässä vastaat monipuolisista kiinteistönhuollon tehtävistä kuten ulkoalueiden puhtaanapidosta, käsilumitöistä ja siivouksen avustavista tehtävistä sisätiloissa. Työ on vakituinen kokopäivätyö ja työaika sijoittuu kaikille viikonpäiville klo 6-21 välille. 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Hyvä peruskunto, B- ajokortti ja suomen kielen taito ovat myös välttämättömiä työssä menestymiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 9.12.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -