(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhuollon kausityöntekijöitä talvikaudelle Rovaniemelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020
Etsimme Rovaniemelle talvikaudeksi   ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ määräaikaiseen ja tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen 30.4.2021 asti. Työ onkin sovitettavissa erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen tai sinulle, jolle tuntityö sopii muuten hyvin elämäntilanteeseen. Palkkaus tehtävässä on Kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.   Mitä tehtäväsi pitävät sisällään?
Työtehtäviisi kuuluu käsilumitöitä kuten lumen poistaminen portaikoista ja sisäänkäyntien edustalta lapiolla ja lumikolalla. Lisäksi tehtäviin kuuluu liukkauden estämistä huolehtimalla hiekoituksista ja suolauksesta. Työvuorot ovat usein aikaisin aamusta/aamuyöstä ja sijoittuvat lumentulon mukaan satunnaisesti kaikille viikonpäiville.   Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Tässä työssä et tarvitse aikaisempaa kokemusta, vaan reippaan asenteen työntekoon ja hyvän fyysisen kunnon. Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta lumitöistä, katsomme sen toki eduksesi. Puhut suomea ja sinulla on B-ajokortti.   Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi?
Jos tämä kuulosti sinulle passelilta työpaikalta? Hae työpaikkaa viimeistään 28.10. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tomi Koistinen 0505171905 ma-pe 07-15.   Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland). Coor on mukana Vastuullinen työnantaja- kampanjassa.