(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhuollon kausityöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Haemme Lappeenrantaan reipasta ja itsenäiseen työhön kykenevää KIINTEISTÖHUOLLON KAUSITYÖNTEKIJÄÄ.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työt koostuvat mm. ulkoalueiden roskalenkeistä ja liputustöistä. Työajat vaihtelevat, ja työtä on myös viikonloppuisin. Tunteja kertyy 25-37,5 viikossa. Työt jatkuvat vähintäänkin syyskuun loppuun, mutta myös jatko on mahdollinen.


Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja rivakka työssäsi. Viihdyt ulkotöissä ja sinulla on hyvä peruskunto. Ajokortti on välttämätön tehtävän hoitamisessa.


Jos sinulla on lisäksi ruista ranteessa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.7.2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, sopivan henkilön löydyttyä.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -