(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhuollon kausityöntekijä ulkotöihin Tampereelle
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020
Etsimme Tampereelle  talvikaudeksi   ULKOALUETYÖNTEKIJÄÄ   määräaikaiseen ja tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen 30.4.2021 asti. Työ onkin sovitettavissa erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen tai sinulle, jolle tuntityö sopii muuten hyvin elämäntilanteeseen. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.   Mitä tehtäväsi pitävät sisällään?
Työtehtäviisi kuuluu käsilumitöitä kuten lumen poistaminen portaikoista ja sisäänkäyntien edustalta lapiolla ja lumikolalla. Lisäksi tehtäviin kuuluu liukkauden estämistä huolehtimalla hiekoituksista ja suolauksesta. Työvuorot ovat usein aikaisin aamusta/aamuyöstä ja sijoittuvat lumentulon mukaan satunnaisesti kaikille viikonpäiville.   Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Tässä työssä et tarvitse aikaisempaa kokemusta, vaan reippaan asenteen työntekoon ja hyvän fyysisen kunnon. Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta lumitöistä tai kiinteistönhuollosta, katsomme sen toki eduksesi. Puhut suomea ja sinulla on B-ajokortti sekä oma auto käytössäsi.   Kuulostiko tämä sinun työpaikaltasi?
Jos tämä kuulosti sinulle passelilta työpaikalta? Hae työpaikkaa viimeistään 24.11. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Kari Karlsson 040-3014051 arkisin klo 08.00-15.00.
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).   Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.