Kiinteistönhuollon apumies (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2021

Etsimme kiinteistönhuollon asiakkaillemme reippaita, toimeen tarttuvia

KIINTEISTÖNHUOLLON APUMIEHIÄ

eri pituisiin keikkatöihin Tampereen/Pirkanmaan alueelle!


Työ sisältää monipuolisia ulkotöitä vuodenajasta riippuen (mm. lehtien puhallusta, ruohonleikkuuta, lumitöitä, roskien keräämistä) sekä erilaisia siivoustöitä ja muita kiinteistönhuollon avustavia tehtäviä. 

Etsimämme henkilöt ovat reippaita, tunnollisia ja säänkestäviä työntekijöitä, jotka eivät kaihda fyysistä työtä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävän hoitamisen kannalta eduksi. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen willellä tai muilla kiinteistönhuollon koneilla ajosta. 

Kyseessä on keikkatyö, jossa viikoittaiset tuntimäärät vaihtelevat asiakkaidemme tarpeista riippuen. Töitä tehdään pääasiassa arkisin klo 6-15 välillä, mutta toivomme hakijoilta joustavuutta työaikojen suhteen. Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi jo tänään alla olevan linkin kautta ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään! Haastattelemme tekijöitä jo hakuajalla. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1041

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Tiia Pösö, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot