Kiinteistönhuollon apumies (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Etsimme kiinteistönhuollon asiakkaillemme reippaita, toimeen tarttuvia

KIINTEISTÖNHUOLLON APUMIEHIÄ

eri pituisiin keikkatöihin Pirkanmaan alueelle.


Työ sisältää mm. ruohonleikkuuta, roskien keräämistä, erilaisia siivoustöitä sekä muita kiinteistönhuollon tehtäviä. Lisäksi puutarhan ja piha-alueiden hoito kuuluvat oleellisesti työhön.

Etsimämme henkilöt ovat reippaita ja tunnollisia työntekijöitä, jotka eivät kaihda fyysistä työtä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävän hoitamisen kannalta eduksi. Lisäksi willenajotaito katsotaan eduksi.

Palkkaus on TES:n mukainen. Työaika vaihtelee asiakkaan tarpeen mukaan pääasiassa arkisin klo 6-15 välillä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi viipymättä. Hakemuksen voit lähettää osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=337

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n toimistolta, p. 040 572 7731. 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot