(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhuollon apumies (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2020

Etsimme kiinteistönhuollon asiakkaillemme reippaita, toimeen tarttuvia


KIINTEISTÖNHUOLLON APUMIEHIÄ

eri pituisiin keikkatöihin Pirkanmaan alueelle.


Työhön kuuluu mm. roskien keräämistä, piha-alueiden hoitoa, erilaisia siivoustöitä sekä muita kiinteistönhuollon tehtäviä. Lumen tultua lisäksi käsilumityöt sekä hiekoitukset kuuluvat oleellisesti työhön.

Etsimämme henkilöt ovat reippaita ja tunnollisia työntekijöitä, jotka eivät kaihda fyysistä työtä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävän hoitamisen kannalta eduksi. Lisäksi willenajotaito katsotaan eduksi.

Palkkaus on TES:n mukainen. Työaika vaihtelee asiakkaan tarpeen mukaan pääasiassa arkisin klo 6-15 välillä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi viipymättä. Hakemuksen voit lähettää osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=337. Lisätietoja tehtävästä voi kysellä arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.