(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhuollon apumies (Nokia/Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Asiakkaamme on asfalttialaan erikoistunut yritys, mutta palvelee asiakkaita myös puhdistusalaan liittyen. Etsimme heille nyt keikkatyöhön kahta reipasta

KIINTEISTÖNHUOLLON APUMIESTÄ.

Liikut parityönä erilaisissa taloyhtiökohteissa Tampereen alueella puhdistaen rännejä.
Sinulla on reipas ote tekemiseen ja hyvät yhteistyötaidot.

Toivomme sinulta:

  • hieman kokemusta kiinteistönhoidon avustavista tehtävistä tai
  • hyvää asennetta tehdä töitä eri olosuhteissa
  • työturvallisuuskorttia
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Eduksi katsomme aikaisemman valjastyöskentelykokemuksen tai taustaa kattoasennus- tai puhdistustöistä tai muuta alaa sivuavaa kokemusta.

Toimipiste/varikko sijaitsee Nokialla, josta voidaan lähteä autolla tai voit tulla suoraan kohteeseen omalla autolla. 

Työ on kokoaikaista päivätyötä klo 8-16 välillä. Palkkaus on kiinteistöpalveluiden TES:n mukaan. Työ on vuokratyösuhde, keikkatyötä on noin 2 viikon ajan kokoaikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501. Lähetä pikaisesti hakemus alla olevasta linkistä tai soita itsesi töihin! Työt alkavat heti sopivien löydyttyä. Huom! Tässä on hyvä mahdollisuus tehdä vaikutus myös muita keikkatöitä ja kesätöitä ajatellen!

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=283 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.