(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhuollon apumies keikkatyöhön (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Asiakkaamme on Tampereen alueella toimiva, monipuolisia kiinteistönhuollon palveluja tarjoava yritys. Etsimme heille nyt 

KIINTEISTÖNHUOLLON APUMIESTÄ

keikkatöihin syksyn ajaksi!

Työ sisältää mm. lehtien puhallusta ja muita pihatöitä. Hyvälle tekijälle olisi talven tullen tarjolla myös lumitöitä. Työt alkavat lokakuun alussa, ja tarve olisi alkuun ainakin kahdelle viikolle.

Olet etsimämme tekijä, jos sinulla on reipas ja omatoiminen työote, hyvä fyysinen kunto ja halua työskennellä raittiissa ulkoilmassa! Alan kokemus katsotaan toki hakijan eduksi, muttei ole välttämätöntä. 

Työkohteet sijaitsevat Tampereen alueella, ajokortti ja auton käyttömahdollisuus helpottavat kohteiden välillä siirtymistä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, palkkaus alan TES:n mukainen. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi jo tänään oheisen linkin kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n toimistolta, p. 040 572 7731. 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.