KIINTEISTÖNHOITOPÄÄLLIKKÖ
Tuusulan kunta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Pääset kehittämään osaamistasi edelleen tässä monipuolisessa tehtävässä, jossa saat esimiehen täyden tuen työllesi.

Me teemme yhdessä uutta Tuusulaa!

Tuusulan kunnan tilapalvelut hakee

KIINTEISTÖNHOITOPÄÄLLIKKÖÄ avoinna olevaan työsuhteeseen.

Tuusulan tilapalvelut tuottaa, ylläpitää ja kehittää Tuusulan kunnan omistamia kiinteistöjä kunnan omaan käyttöön. Olemme osa kasvu ja ympäristö -toimialuetta, ja tilapalvelussa on yhteensä noin 75 työntekijää. Vastuullamme on kunnan omistamat toimitilat, kiinteistöt ja rakennukset, joita on yhteensä noin 170 000 m2. Tehtävänämme on huolehtia siitä, että kunnan toimijoilla on terveelliset, turvalliset, taloudelliset ja toimivat tilat käytössään.  

Tehtävässäsi johdat tilapalveluiden kiinteistönhoidon tulosyksikköä. Kiinteistönhoitomme vastaa kunnan kiinteistöjen teknisestä isännöinnistä sekä kunnan kiinteistöomaisuuden arvon säilymisestä ja kehittämisestä. Yksikössä työskentelee kiinteistönhoitajamme (17 henkilöä) sekä kunnossapitotiimimme (7 henkilöä), joka tekee kiinteistöjen pienkorjauksia. Työnkuvaasi kuuluu johtamisen ja esimiestehtävien lisäksi ylläpitoyksikön hallinnolliset asiat sekä tilaajatehtävät.

Emme voi kilpailla palkan suuruudella, vakinaisen työsuhteen palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Sen sijaan tarjoamme sinulle vakaan työnantajan, hyvän työyhteisön, pidemmät lomat, näköalapaikan kunnallisella kiinteistö- ja rakennussektorilla, ja ainoastaan satunnaiset ylityöpaineet. Ennen kaikkea me tarjoamme merkityksellisen työn, kun pidät omalta osaltasi huolta yhteisestä omaisuudestamme.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva rakennusalan koulutus. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilta Juha Laurila, puh. 044 975 7848. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 10.10.2021 mennessä sähköisesti www.tuusula.fi/tyopaikat.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot