(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitokoneiden kuljettaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Haemme nyt reipasta KIINTEISTÖNHOITOKONEIDEN KULJETTAJAA Rovaniemelle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työtehtäviisi kuuluu kiinteistönhoidon työtehtävät asiakaskohteissamme pääpainona ulkoalueiden hoito. Tehtävässäsi tulet käyttämään muun muassa pyörökonetta, willeä ja ruoholeikkureita. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30 välillä, mutta työ sisältää päivystysvuoroja, jolloin muutkin työajat ovat mahdollisia. Työ on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö.


Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja rivakka työssäsi. Edellytämme valittavalta henkilöltä useamman vuoden aikaisempaa työkokemusta kiinteistöhoidon tehtävistä, kiinteistönhoitajan tai maanrakennuskoneen kuljettajan tutkintoa, työturvallisuuskorttia sekä BC-ajokorttia. Toivomme, että viihdyt ulkotöissä ja sinulla on hyvä peruskunto. 

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. 

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.6.2018.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -