(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitoalan kouluttaja
Taitotalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020
  Oletko tiimityöskentelijä ja valmis haasteisiin ammatillisen aikuiskoulutuksen vauhdikkaassa maailmassa?   Haemme nyt osaavaan joukkoomme Helsingin Pitäjänmäelle  

Kiinteistönhoitoalan ammattilaista KOULUTTAJAKSI

vahvistamaan koulutus- ja asiantuntijaosaamistamme.   Kiinteistönhoitoalan kouluttajana suunnittelet ja koulutat kiinteistönpalvelualan koulutuksia ja tutkintoja. Pidät myös yllä yhteyksiä opiskelija-asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan   Sinulla on vankka vankkaa alan työkokemusta sekä mahdollisesti myös työnjohdollista kokemusta. Edellytämme käytännön osaamista myös teknisesti vaativista kiinteistön hoidon kohteista. Olet suorittanut vähintään alan ammatti- tai erikoisammattitutkinnon. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on hyvä vuorovaikutustaidot.  

Arvostamme aiempaa kouluttajakokemusta tai koulutus- ja näyttötoiminnan tuntemusta esim. opiskelijoiden työpaikkakouluttajana toimimisen kautta. Pisteenä iin päälle kohtuulliset digitaidot esim. Microsoft office365 -ympäristössä toimiminen. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä motivoivan toimintaympäristön. Taitotalossa voit kehittää sekä omaa osaamistasi, mutta arvostamme myös innovatiivisuutta organisaatiomme toimintojen kehittämiseen arvostamme. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi aikuiskoulutuksen näköalapaikalla! 

Työsuhde on aluksi määräaikainen 15.8.2020-31.12.2023. Noudatamme Ammatillisen aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimusta. 

Odotamme hakemustasi 9.8. mennessä hakulinkin kautta.