(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitajia/vihertyöntekijöitä Lappeenrantaan ja Imatralle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Etsimme ammattitaitoisia ULKOALUETYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin kiinteistönhoidon tehtäviin LAPPEENRANNAN ja IMATRAN alueille.


ISS kiinteistönhuoltopalvelut tuottaa asiakkaillemme kiinteistöjen sisä- ja ulkoalueiden hoitoa, valvontaa sekä pieniä teknisiä huoltoja. Tehokas ja asiakaslähtöinen palvelumme takaa kiinteistöjen toimivuuden, viihtyisyyden sekä turvallisuuden. Kiinteistöhuoltopalvelujen ja asiakaspalvelukeskuksen yhteistyö varmistaa ketterän palvelun äkillisissäkin tilanteissa.


Tässä tehtävässä toimit monipuolisissa kiinteistönhoidon ulkoaluetyötehtävissä tuottaen laadukasta palvelua asiakaskohteillemme Lappeenrannan tai Imatran alueilla. Kiinteistönhoidon tehtävissä vastaat erinäisistä ulkoaluetöistä kuten mm. nurmikkojen hoitotöistä, kitkennästä sekä kasvienhoidosta käsi- sekä työkonemenetelmin. Näiden lisäksi työtehtäviin kuuluvat roskakierrokset sekä liputukset.


Työajat tässä tehtävässä ovat 15 - 37,5 tuntia viikossa. Etsimme tekijöitä osa-aikaisiin sekä kokoaikaisiin työsuhteisiin. Kerrothan hakemuksessasi, kummasta sopimuksesta olet kiinnostunut sekä kuinka monta viikkotuntia pystyt tekemään. Töitä tehdään pääsääntöisesti klo 6 – 15 välillä ja töitä on sekä arkipäivisin että viikonloppuisin. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja alkavat asiakaskohteiden tarpeen mukaan huhtikuun puolen välin ja toukokuun alun välillä. Sopimukset päättyvät asiakaskohteen tarpeiden mukaisesti lokakuun loppupuolella. Jatko saattaa olla mahdollinen sopimuskauden jälkeen.


Tähän tehtävään edellytämme alan koulutuksen (kiinteistönhoitaja tai vihertyöntekijä) ja alan  työkokemusta tai ilman alan koulutusta työkokemusta useiden vuosien ajalta. Asiakaskohteemme näissä tehtävissä ovat vaativia ja tekijöiltä edellytetään ehdottoman vastuullista sekä turvallista työskentelyotetta. Tässä tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon, erinomaista suomen kielen taitoa sekä ajantasaiset ATK-taidot. Tehtävään valituilla tulee olla ennen työsuhteen aloittamista suoritettuna työturvallisuus-, tieturva 1- ja tulityökortit. Lisäksi tarvitset B-ajokortin ja pieni E kortin katsomme eduksesi. Etsimämme henkilöt ovat oma-aloitteisia, kykeneviä itsenäiseen työskentelyyn sekä työkoneiden käyttöön.


Me tarjoamme aina turvallisen työympäristön sekä ergonomiset ja ajantasaiset työvälineet. Lisäksi saat tueksesi asiantuntevan ja ammattitaitoisen tiimin tuen, jolla on ratkaisukykyä tuottaakseen asiakkaillemme aina laadukasta palveua. Me ISS Palveluilla tarjoamme etenemis- sekä kouluttautumismahdollisuuksia työntekijöillemme. Käy lukemassa lisää osaamisen kehittämisestä ISS Palveluilla täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Liity osaksi ammattitaitoista tiimiä ja täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi Hakuaika päättyy 31.3.2020 ja työ alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -