Kiinteistönhoitajia
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Oletko luontainen korjailijasielu, joka viihtyy kiinteistöjen maailmassa? Meillä on sinulle unelmatyö tarjolla! Ammattilaistiimimme Kuopiossa etsii nyt joukkoonsa

 

KIINTEISTÖNHOITAJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä pääset käyttämään kiinteistöhuollon osaamistasi asiakkaamme kiinteistössä. Kohteita on laidasta laitaan aina isoista teollisuus- ja liikekiinteistöistä pienempiin asuinkiinteistöihin. Kyseisten kiinteistöjen monipuoliset korjaus- ja huoltotyöt tarjoavat sinulle pähkinöitä purtavaksi joka päivä. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa, työaika vaihtelee 7-17 välillä. Työhön kuuluu myös päivystystä, eli valmiutta tähän on hyvä olla! Työt tehtävässä alkavat 1.7.2021. 

 

Ketä etsimme? Sinulta löytyy kokemuksen kartuttama rautainen ote kiinteistönhoidon tehtävistä sekä monilaista ongelmanratkaisutaitoa. Sinulta löytyy myös mahdollisesti alan koulutus kiinteistönhoitajan perustutkinnon muodossa. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten kiinteistöistä tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Viihdyt itsenäisen työn parissa, mutta olet myös valmis joustamaan ja käärimään hihat, kun tiimisi tarvitsee apua. Sinulta tulee löytyä B-ajokortti sekä suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Lisäksi hyvä asiakapalveluasenne sekä palvelualttius vie sinut pitälle! 

 

Mitä tarjoamme sinulle? Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Pääset työskentelemään vaativiin asiakaskohteisiimme, joissa pääset loistamaan osaamisellasi. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa, työntekijäkerhojen etuisuuksia unohtamatta.

 

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti nohevan henkilön löydyttyä. Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, lisätietoja tehtävästä antaa arkisin tuleva esimiehesi Petri Kuikka (p. 050 385 3828 tai petri.kuikka@lassila-tikanoja.fi).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463867
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre35689328.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Kuopio