(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitajia
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2020

Oletko sinä etsimämme kiinteistönhoitaja?
Oletko ahkera ja oma-aloitteinen työssäsi? Onko sinulla ratkaisu asumiseen liittyviin pulmiin? Löytyykö sinulta aktiivinen asiakaspalveluasenne? Jos huomaat nyökkäileväsi, saatat olla etsimämme kiinteistönhoitaja.
Pääset toimimaan kohteissa nimettynä kiinteistönhoitajana, ja opit tuntemaan rakennukset ja niiden asukkaat. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi asuntojen huoltotoimenpiteet, vikojen korjaukset, viemärien avaamiset, käsilumityöt ja piha-alueiden siistimiset.
Mitä odotamme sinulta? Menestyäksesi kiinteistönhoitajan tehtävässä edellyttää sinulta soveltuvaa koulutusta, mutta osaamisesi voi olla myös työssä hankittua. Sinulta löytyy monipuolista osaamista sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista huolto- ja korjaustehtävistä useamman vuoden ajalta. Sinulla on vähintään B-ajokortti ja IT-taitosi ovat ajan tasalla. Pystyt viestimään suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää sinulta hyvää paineensietokykyä, monipuolisuutta ja halua opetella uutta. Persoonaltasi olet toimeen tarttuva, oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja joustava. Olet asiakaspalveluhenkinen ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät.

Lisätietoja:
Valtteri Söder
puh: 050-4444492
valtteri.soder@sihti.fi

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja toimeliaaseen ryhmäämme töihin. Arvostamme tekijöitämme ja siksi haluammekin tarjota työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon sekä laadukkaat työvaatteet.
Meille työntekijämme työturvallisuus on tärkeää ja tarjoammekin kaikille työllistyville virtuaaliperehdytyksen työturvallisuuteen rakennustyömailla.
Sihti on rakennusalan suurimpia työllistäjiä Pirkanmaalla ja haluamme työllistää myös sinut, laita siis hakemus ohesta löytyvästä linkistä!