(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitajia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Etsimme nyt ammattimaisia KIINTEISTÖNHOITAJIA tiimiimme Tampereelle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Kiinteistönhoitajana vastaat monipuolisista huolto- ja korjausrakentamisen työtehtävistä eri asiakaskohtohteissamme. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen työajan ollessa pääasiassa arkisin klo 7- 15.00. Eduksi tehtävässä katsomme päivystyshalukkuuden viikonloppuisin.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on alan ammattikoulutus ja työkokemusta vähintään vuosi vastaavista tehtävistä kiinteistöliiketoiminnan parista. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Hyvä peruskunto, ajan tasalla olevat IT-taidot (mm. huoltokirjaohjelmat), B- ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön sekä hyvä suomen kielen taito ja kohtalainen englannin kielen taito ovat myös välttämättömiä työssä menestymisen kannalta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS Palvelut tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä urallasi.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi  ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 26.1.2020 ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -