(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistönhoitajia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019
Haemme nyt kahta KIINTEISTÖNHOITAJAA tiimiimme Helsinki-Vantaan lentoasemalle.


Nautitko lentoaseman kansainvälisestä tunnelmasta? Meillä on nyt ulkoaluetiimissä paikkoja avoinna ammattitaitoisille puhtaanapitotyöntekijöille. Meillä asiakaspalvelu on kaiken tekemisen lähtökohta. Työtehtävässä vastaat lentoaseman mm.  edustojen, bussilaitureiden ja parkkihallien ulkopuhtaanapidosta.

Työtä tehdään 3-vuorossa klo 6-22 välillä, työtuntien määrä on 112,5/ kolmessa viikossa. Työsuhde on kokoaikainen sekä toistaiseksi voimassaoleva.

Jos sinulla on alan työkokemusta, koneilla ajotaitoa sekä vankkumaton tahto palvella asiakkaita maailman parhaalla tavalla, saatat olla etsimämme henkilö. Onhan sinulla myös ajokortti ja suomenkielen taito? Eduksi katsomme kiinteistöpalvelualan tutkinnon sekä korttikoulutukset. Tehtävään valitulle tullaan tekemään turvallisuusselvitys joka on edellytyksenä työsuhteen solmimiselle.

Tarjoamme sinulle eturivin paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Täytä sähköinen hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 2.10.2019. Oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.

ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on kokonaispalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.